Facebook-Smartphonegreece.jpgΑν ‘Ηρθε η ώρα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook;

Το Facebook σας δίνει δύο επιλογές:

  1. να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας,
  2. να τον διαγράψετε οριστικά.

Πως γίνεται η οριστική διαγραφή  ενός λογαριασμού;

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook,
  2. Μπείτε στις Ρυθμίσεις.
  3. Πατήστε την καρτέλα “Οι πληροφορίες σας στο Facebook” αριστερά.
  4. Στη συνέχεια πατήστε “Διαγράψτε τον λογαριασμό σας και τις πληροφορίες σας”.
  5. Επιλέξτε “Διαγραφή λογαριασμού”,
  6. Βάλτε τον κωδικό πρόσβασης σας
  7. Πατήστε “Συνέχεια”.

Αν μετανιώσετε, έχετε περιθώριο 30 ημερών για να το ξαναενεργοποιήσετε. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού θα πρέπει απλά να συνδεθείτε και να πατήσετε “Ακύρωση διαγραφής”.

Advertisements