youtube-SmartphonegreecePhoto: wochit
Είτε δημοσιεύετε  βίντεο στο YouTube για διασκέδαση ή κέρδος, οι αλληλεπιδράσεις, αποτελούν αναπόφευκτο μέρος της διαδικασίας. Δυστυχώς, ορισμένοι επισκέπτες ή youtubers φαίνεται να μην έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν το χρόνο τους από τα προσβλητικά και υποτιμητικά σχόλια, ή από τις ενοχλητικά συνεχείς δημοσιεύσεις, οπότε ίσως σκεφτείτε να αποκλείσετε τα σχόλιά τους ή κανάλι τους .

Με τον αποκλεισμό του καναλιού κάποιου, καταργείτε αποτελεσματικά την ικανότητά του να σχολιάζει βίντεο που έχετε δημοσιεύσει δημόσια, κάτι που θα περιορίσει την δυνατότητά του να ασχολείται με ενοχλητικό τρόπο. Οι αληθινά αφοσιωμένοι κακόβουλοι χρήστες μπορούν πάντα να δημιουργήσουν έναν άλλο λογαριασμό, αλλά τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να ακούσετε σχόλια για ένα διάστημα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκλείσετε χρήστες ή κανάλια στο YouTube στον υπολογιστή σας και σε κινητές συσκευές με μερικά απλά βήματα.

Πώς να αποκλείσετε κανάλια στο YouTube: PC

Για να αποκλείσετε ένα κανάλι YouTube, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube. Θα χρειαστείτε το όνομα χρήστη του λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε. Μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας κλικ στο όνομα του προσβεβλημένου χρήστη, εισάγοντας λέξεις-κλειδιά στη γραμμή αναζήτησης και τα φίλτρα του YouTube.

Βήμα 1: Αναζήτηση στο YouTube για το όνομα χρήστη του λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε.

Βήμα 2: Επιλέξτε το εικονίδιο του καναλιού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο About στη γραμμή εργαλείων του καναλιού.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Αναφορά χρήστη που μοιάζει με γκρι σημαία και επιλέξτε Αποκλεισμός χρήστη από τη λίστα που εμφανίζεται.

Βήμα 4: Επιλέξτε Υποβολή στο πλαίσιο επιβεβαίωσης για να αποκλείσετε το κανάλι του χρήστη να σχολιάζει τα δημόσια βίντεό σας.

Πώς να αποκλείσετε κανάλια στο YouTube σε iOS και Android

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο smartphone ή την κινητή συσκευή σας, πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης και εισαγάγετε το όνομα του χρήστη ή  του καναλιού που θέλετε να αποκλείσετε.

Βήμα 2: Πατήστε το λογαριασμό για να δείτε την κύρια σελίδα τους και, στη συνέχεια, επιλέξτε τις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Βήμα 3: Πατήστε Αποκλεισμός χρήστη και στη συνέχεια Αποκλεισμός για να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας.

Είσαι έτοιμοι! Αυτό το συγκεκριμένο troll δεν θα είναι σε θέση να σχολιάσει ή να προσβάλλει τα βίντεό σας .

via