🆂🅼🅰🆁🆃🅿🅷🅾🅽🅴🅶🆁🅴🅴🅲🅴

smartphones greece android ios news tech science

Apps, news, useful

Πώς διαγράφουμε τις φωτογραφίες μας στο Facebook

facebook-Smartphonegreece

 

Νιώθετε αμήχανα με εκείνη τη φωτογραφία στο Facebook από τα νεότερα σας χρόνια; Μην ανησυχείτε, μπορείτε πάντα να διαγράψετε οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει από το Facebook. 

Στο Facebook, μπορείτε να διαγράψετε τόσο τις μεμονωμένες φωτογραφίες σας όσο και τα άλμπουμ φωτογραφιών σας. Αφού τα διαγράψετε, δεν μπορείτε να τα επαναφέρετε. Επομένως, διαγράψτε μόνο τα στοιχεία που πραγματικά δεν θέλετε να κρατήσετε πια. Εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα τοπικό αντίγραφο των φωτογραφιών σας, φροντίστε πρώτα να κάνετε λήψη των φωτογραφιών σας από το Facebook .

Η διαδικασία διαγραφής φωτογραφιών είναι σχεδόν η ίδια τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές (Windows, Mac, Linux και Chromebook) όσο και σε κινητά (iPhone, iPad και Android). Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε τον ιστότοπο του Facebook.

Διαγραφή μεμονωμένων φωτογραφιών στο Facebook

  • Για να ξεκινήσετε τη διαγραφή μεμονωμένων φωτογραφιών από τον λογαριασμό σας, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στον ιστότοπο του Facebook . 
  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
  • Στον ιστότοπο του Facebook, στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο όνομά σας.

Κάντε κλικ στο όνομά σας στο Facebook.                              howtogeek

  • Το Facebook ανοίγει τη σελίδα του προφίλ σας. Εδώ, από τη γραμμή καρτελών κάτω από το όνομά σας, κάντε κλικ στην καρτέλα «Φωτογραφίες».
  • Στην καρτέλα «Φωτογραφίες», κάντε κλικ στην υποκαρτέλα «Οι φωτογραφίες σας». Αυτό ανοίγει τη σελίδα όπου εμφανίζονται οι φωτογραφίες που ανεβάσατε.

Επιλέξτε "Οι φωτογραφίες σας" από τις "Φωτογραφίες" στη σελίδα προφίλ στο Facebook.

  • Στην οθόνη «Οι φωτογραφίες σας», βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να διαγράψετε. Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της φωτογραφίας, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι.

  • Από το μενού που ανοίγει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι, επιλέξτε «Διαγραφή φωτογραφίας».

  • Θα ανοίξει ένα μήνυμα «Διαγραφή φωτογραφίας». Εδώ, κάντε κλικ στο κουμπί «Διαγραφή».
 

Επιλέξτε "Διαγραφή" στη γραμμή εντολών "Διαγραφή φωτογραφίας" στο Facebook.

Και η επιλεγμένη φωτογραφία σας έχει πλέον διαγραφεί από τον λογαριασμό σας στο Facebook!

Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο iPhone ή Android, έχετε την επιλογή να διαγράψετε μαζικά τις αναρτήσεις σας στο Facebook .


Διαγραφή άλμπουμ φωτογραφιών στο Facebook

  • Για να διαγράψετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών (το οποίο διαγράφει όλες τις φωτογραφίες σε αυτό το άλμπουμ) στον λογαριασμό σας, ξεκινήστε το Facebook και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας. 
  • Σε αυτήν τη σελίδα, κάντε κλικ στην καρτέλα «Φωτογραφίες» και, στη συνέχεια, επιλέξτε την υποκαρτέλα «Άλμπουμ».

Κάντε κλικ στο "Άλμπουμ" στο μενού "Φωτογραφίες" στο Facebook.

  • Στη σελίδα «Άλμπουμ», βρείτε το άλμπουμ που θέλετε να διαγράψετε. 
  • Στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία του άλμπουμ, κάντε κλικ στις τρεις τελείες.

Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία ενός άλμπουμ στο Facebook.

  • Από το μενού με τις τρεις κουκκίδες, επιλέξτε «Διαγραφή άλμπουμ».

Επιλέξτε "Διαγραφή άλμπουμ" από το μενού με τις τρεις κουκκίδες για ένα άλμπουμ φωτογραφιών στο Facebook.

  • Θα δείτε μια προτροπή «Διαγραφή άλμπουμ». Εδώ, κάντε κλικ στην επιλογή «Διαγραφή άλμπουμ».

Κάντε κλικ στην επιλογή "Διαγραφή άλμπουμ" στη γραμμή εντολών "Διαγραφή άλμπουμ" στο Facebook.

Και το επιλεγμένο άλμπουμ φωτογραφιών σας έχει φύγει οριστικά.


Εναλλακτικά, μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις αναρτήσεις σας στο Facebook αντί να τις διαγράψετε οριστικά; Αυτό διατηρεί τις αναρτήσεις σας προσβάσιμες σε εσάς, ενώ τις αποκρύπτει από άλλους.

via

Αρέσει σε %d bloggers: