🆂🅼🅰🆁🆃🅿🅷🅾🅽🅴🅶🆁🅴🅴🅲🅴

smartphones greece android ios news tech science

Apps, news, useful

Πώς να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο στο YouTube

youtube-background-Smartphonegreece

Όταν ανεβάζετε ένα βίντεο στο YouTube και ορίζετε την ορατότητά του σε Ιδιωτικό , μόνο τα άτομα που καθορίζετε μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό το βίντεο. Αν θέλετε να μοιραστείτε τα ιδιωτικά σας βίντεο με άλλους, δείτε πώς να το κάνετε στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να μοιραστείτε ένα ιδιωτικό βίντεο στην εφαρμογή YouTube για κινητά. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση του YouTube για υπολογιστές.

Όταν κοινοποιείτε το Ιδιωτικό σας βίντεο, ο παραλήπτης λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο για να παρακολουθήσει το βίντεο. Πρέπει να συνδεθεί στον λογαριασμό του Google για να έχει πρόσβαση στο βίντεό σας στο YouTube.

 

Μοιραστείτε ιδιωτικά βίντεο YouTube 

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία κοινής χρήσης:

  1. Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το YouTube Studio . 
  2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας  (Google), εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
  3. Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή του YouTube Studio, κάντε κλικ στο «Περιεχόμενο».
  4. Στο παράθυρο στα δεξιά, επιλέξτε το Ιδιωτικό βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε. Στη συνέχεια, στη στήλη «Ορατότητα» αυτού του βίντεο, κάντε κλικ στο «Ιδιωτικό».
  5. Από το μενού που ανοίγει, κάτω από το «Ιδιωτικό», επιλέξτε «Κοινή χρήση απόρρητα».
  6. Στο πλαίσιο «Κοινή χρήση βίντεο απόρρητα», εισάγετε τη διεύθυνση email των ατόμων που θέλετε να προσκαλέσετε να παρακολουθήσουν το βίντεό σας.
  7. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το πλαίσιο «Ειδοποίηση μέσω email» και κάντε κλικ στο «Τέλος».
  8. Επιλέξτε «Αποθήκευση» στο κάτω μέρος.

Οι παραλήπτες σας θα λάβουν ένα email με έναν σύνδεσμο προς το βίντεό σας. Μόλις κάνουν κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους Google για να παρακολουθήσουν στη συνέχεια το βίντεό σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να ανακαλέσετε την πρόσβαση κάποιου στο βίντεό σας. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο «Ιδιωτικό» στη σελίδα του βίντεό σας και επιλέξτε «Επεξεργασία» κάτω από το «Ιδιωτικό». Στη συνέχεια, διαγράψτε τη διεύθυνση email του ατόμου που θέλετε να αφαιρέσετε και επιλέξτε «Τέλος» και μετά «Αποθήκευση».

Και με αυτόν τον τρόπο μοιράζεστε επιλεκτικά τα ιδιωτικά βίντεό σας στο YouTube με τα άτομα που θέλετε. Καλή παρακολούθηση!


Όπως το YouTube, υπάρχουν και άλλοι ιστότοποι όπου μπορείτε να μοιράζεστε τα βίντεό σας τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά

 

 

via

Αρέσει σε %d bloggers: